Fly Away



home about linkies Sites instagram twitter follow


Writter


Just a regular muslimah who is striving to better herself in matters of Duniawi and Akhirah. Here, I post about everything I feel. This is the another perfect place where I can say what's on my mind.
Pardon my words. Do follow my blog.
Listen this

CBOX

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog/fb/twitter link so I can visit you back.

FOLLOWERS


ARCHIEVE



CREDIT

© 2014 - Skins by Sarah Zull and basecode Mayra.
Not in The Mood
Saturday, 20 October 2012 | 4 Comments


Assalamualaikum , apa khabar? sihat.. Letihnye , dah lah tdi kat skolah baru habis kem pde hari jumaat smpai petang tdi bru balik. Dah habis perikse cadang nak tukar header sbb dah berape hari , minggu or bulan tak tukar2 header lagi. Rase jemu tengok header tuh je T_T.

Hohohoh..Tadi rse nk buat bogskin untuk sorang akak ni sbb dia dah lme mintak buatkan blogskin macam sye tapi sebab takde IDEA nak buat so tak jadi lah buat. Satu lagi saye nk tengok blog dia pon tak boleh. Cume boleh berhubung dgn akak tuh melalui facebook je.

Header yang diminta oleh sahabatku ni lah dia..

                      


Cantik tak ? Kalau sesiapa yg cakap cantik tu alhamdulliah ade jgak orang yg suke hasil kerja sarah. Sume doodle tuh sarah creditkan dekat Kak Iyra.
Kalau sesiape nak tempah boleh je. Tapi kene bersabar lah sikit sbb sye ni budak sekolah lagi. Okey lah dah ngantuk ni *whuahuwhauah nak tido ni bai dan assalamualaikum.


JEMPUTLAH SINGGAH ke BLOG MEREKA













Blogger Amalina Yasmin said...

Wah ! Header yg awak buad sumenye cantik2.. sukenye saye :)

 
Blogger Sarah Zulkifli said...

Terima Kasih ye :D

 
Blogger Zatty Musyux said...

SUPRISE ! wahhh . menarik . jom join ^_^

http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

 
Blogger ❤ Engku Adlina ❤ said...

Haii!! Done follow u back. Comelnya blog awak! Jom join segmen tisya nak tak? >>>http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/10/1st-segmen-by-tisya-jom-bertukar-doodle.html

 

Post a Comment