Fly Away



home about linkies Sites instagram twitter follow


Writter


Just a regular muslimah who is striving to better herself in matters of Duniawi and Akhirah. Here, I post about everything I feel. This is the another perfect place where I can say what's on my mind.
Pardon my words. Do follow my blog.
Listen this

CBOX

⊰HOVER ME!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog/fb/twitter link so I can visit you back.

FOLLOWERS


ARCHIEVE



CREDIT

© 2014 - Skins by Sarah Zull and basecode Mayra.
New Skin, New Mood
Saturday, 3 November 2012 | 0 Comments



Assalamualaikum and hai , ape khabar semua sihat ? Kalau sihat bagus. Hari ni sarah nak cerite pasal skin terbaru sarah. Tapi sarah ade ambik code2 drpd Kak Wana.Ermm korang rase skin terbaru sarah ni cantik tak ? Sarah mmg ske warne pink. sampai laptop sarah sendiri pon wrne pink *WOW! -belagaknye- Kalau spe2 yang tak suke wrne pink tak payah nak lebih2 eh.

Kalau spe2 nak request ape2 click navigate 'request' n korang request lah pap epon. Saye ni tak lah sehebat BLOGGER PRO. Kalau nak tau macam mne sarah buad preview blockquote request kan dekat sarah okeyh ^^.

Jangan sesekali bukak page source sarah dan mengcopy semua code2 sarah faham! Yelah korang semua kena lah hormat sikit sbb sarah dah penat2 buat edit, lepastu korang cume copy je. Dah lah susah nak cari code warne n mcm2 lagi lah. Kalau spe2 yang cube mengcopy dan degil, sarah akan maaf diye tapi. Kalau diye buad lagi sekali, sarah takkan maafkan diye n akan buad diye malu. Korang Nak ke ? Jadi jangan buat tau.

Rasenye kat sini je kowt sarah nak membebel. Emm babai jangan lupe untuk berkunjung ke blog sarah lagi ye :)